Poza 5_5

Comunicate Arhiva

 • SĂPTĂMÂNA 21-26 Septembrie LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI

  Lecturi publice, expoziţii, concerte, descoperirea ineditului lumii africane sunt câteva dintre alternativele de timp liber pe care Biblioteca Metropolitană Bucureşti le oferă comunităţii bucureştene pentru săptămâna 21-26 septembrie 2015.

  mai mult >>
 • SĂPTĂMÂNA 14-19 Septembrie LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI

  Vreţi să aflaţi secretele Căii Victoriei? Sau să participaţi la un atelier de poezie? Să socializaţi într-un mediu prietenos? Vă aşteptăm la Bibliotecă.

  mai mult >>
 • SĂPTĂMÂNA 07-12 Septembrie LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI

  SĂPTĂMÂNA 07-12 Septembrie LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI

  Ateliere de creativitate, ateliere de lectură sau ateliere de cultură cinematografică sunt câteva din propunerile filialelor Bibliotecii Metropolitane Bucureşti pentru cei care doresc să-şi petreacă timpul liber învăţând lucruri noi. Cei mici sunt aşteptaţi luni, 7 septembrie, la Filiala “Vasile Alecsandri” cu jocuri interactive, pentru ca sâmbătă, 12 septembrie, să li se dezvăluie tainele  teatrului de păpuşi, la Filiala” George Coşbuc”.

  mai mult >>
 • SĂPTĂMÂNA 10-14 AUGUST LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI

  SĂPTĂMÂNA 10-14 AUGUST LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI

  În a doua săptămână din august (10 - 14 august) vă așteptăm cu cei mici la filialele bibliotecii pentru ateliere de lectură şi creativitate:

  •    luni, 10 august de la orele 10.00 la Filiala “Nicolae Bălcescu” - Atelierul de creativitate;
  •    vineri, 14 august, de la orele 14.00 la Filiala “Vasile Alecsandri” - Atelierul de  lectură.

  Pe cei mari, iubitori de literatură contemporană, îi invitam să intre „în direct” cu autorii, la „Lectura de joi” din Grădina de citit (curtea Sediului Central „Mihail Sadoveanu”). Tot la Sediul Central „Mihail Sadoveanu” pasionații de sociopolitică și filosofie se întâlnesc ca în fiecare marți, de la orele 18.30, la o conferință derulată sub egida Noua Acropolă.

  Important: Participarea la toate programele Bibliotecii Metropolitane Bucureşti este gratuită!

  mai mult >>
 • BIBLIOTECA IESE PE GEAM !

  BIBLIOTECA IESE PE GEAM !

  Sâmbătă, 25 iulie 2015, de la ora 10, scoatem biblioteca pe geam cu ajutorul vostru. Mai precis, va invităm să ne ajutaţi la pictarea vitrinei Filialei “Marin Preda”.

  De ce? Pentru că vrem că filialele Bibliotecii Metropolitane Bucureşti să capete o nouă faţă. Pentru că în spatele unor jaluzele se află instituţia vie a Bibliotecii, un univers magic în care va invităm să păşiţi. Pentru că biblioteca nu este un depozit inert ci un spaţiu viu, un spaţiu al tuturor. Şi pentru că ştim că veţi veni să puneţi umărul alături de noi la crearea unei identităţi vizuale puternice pentru bibliotecile de cartier.

  Pentru toate astea ne-am pregătit cu multă voie bună şi materiale de pictură, cu ajutorul partenerilor de la Posca România.

  mai mult >>
 • EVENIMENTE LA BIBLIOTECĂ ÎN SĂPTĂMÂNA 27 - 31 IULIE 2015

  EVENIMENTE LA BIBLIOTECĂ ÎN SĂPTĂMÂNA 27 - 31 IULIE 2015

  Ateliere, activităţi și evenimente destinate comunității bucureștene sunt tot atâtea argumente prin care Biblioteca Metropolitană București menține interesul pentru educația continuă. De la ateliere de handmade la ateliere de limba română, Biblioteca Metropolitană are o ofertă variată pentru petrecerea timpului liber și învățarea continuă.

  Și dacă tot e vacanță, deschidem săptămâna jucându-ne creativ la Clubul de vacanță de la Filiala „George Topârceanu” (în perioada 27 - 31 iulie, de la orele 9.00). Iubitoarele de handmade sunt așteptate miercuri 29 iulie, de la orele 17.30, la Filiala „Ion Neculce”, la atelierul de Cadouri croșetate, unde vom explora împreunăsimbolistica Soarelui. Încheiem săptămâna cu atelierul de limba română, la Filiala „Ion Neculce”, pe 31 iulie, de la orele 10.00 vom afla tainele cuvintelor scrise cu doi de "n".

  Nici iubitorii Filosofiei nu au fost uitați, ei fiind invitați la ultima conferință cu tema TE AJUTĂ  FILOSOFIA! marți, 28 iulie, de la orele 18.30, la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane

  Important: Participarea la toate programele Bibliotecii Metropolitane Bucureşti este gratuită!

  mai mult >>
 • CE GĂSIM LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI ÎN SĂPTĂMÂNA 20 - 24 IULIE 2015

  Biblioteca nu are vacanță! Filialele Bibliotecii Metropolitane vă invită în săptămâna 20 - 24 iulie la ateliere de lectură, conferințe și expoziții.

  mai mult >>
 • EVENIMENTE LA BIBLIOTECĂ ÎN SĂPTĂMÂNA 13-17 IULIE 2015

  Educația non-formală, promovată la Biblioteca Metropolitană capătă noi valențe, în săptămâna 12-18 iulie, prin  formele atractive de ateliere și acțiuni destinate comunității bucureștene. De la atelierul de teatru de păpuși la conferința publică despre arhitectura „Belle epoque” a capitalei, Biblioteca Metropolitană are o ofertă variată de petrecere a timpului liber și de învățare continuă.

  mai mult >>
 • CE SE INTÂMPLĂ LA BIBLIOTECĂ ÎN SĂPTAMÂNA 5 – 10 IULIE 2015

  Ateliere de creativitate și handmade, ateliere de lingvistică și expoziții vă așteaptă  la  Biblioteca Metropolitană Bucureşti  în vara asta.

  mai mult >>
 • CE SE INTÂMPLĂ LA BIBLIOTECĂ ÎN SĂPTAMÂNA 29 IUNIE – 3 IULIE 2015

  Expoziţii, ateliere de lectură sau ateliere de creativitate sunt câteva dintre alternativele de timp liber şi învăţare continuă pe care Biblioteca Metropolitană Bucureşti le oferă comunităţii bucureştene.

  mai mult >>
a+ a-