Poza 5_5

Arhiva anunțuri

 • ANUNȚ-INVITAȚIE REFERITOARE LA CUMPĂRAREA DIRECTĂ DERULATĂ DE BMB ÎN VEDEREA ATRIBUIRII CONTRACTULUI PRIVIND CUMPĂRAREA SERVICIILOR DE ÎNTOCMIRE CAIET DE SARCINI

  Urmare aprobării PAAP-ului institutiei, una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de întocmire caiet sarcini (servicii de arhitectură, de inginerie şi de măsurare).

  Suma maximă estimată, conform bugetului aprobat este de 6.451,61 lei fara TVA (1.462,12 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 1 lună de la data semnării acestuia de către ambele părti.
      
  Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, vă invităm să participaţi la cumpararea serviciilor de intocmire caiet sarcini (servicii de arhitectură, de inginerie şi de măsurare), în măsura în care îndepliniti conditiile solicitate. Intocmirea caietului de sarcini se va face cu obligativitatea vizitei locatiei pentru care se solicita intocmirea documentatiei descriptive si a verificarii documentatiei deja existenta, aflata la sediul Autoritatii contractante.

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE DE CUMPĂRARE A SERVICIILOR DE ÎNTOCMIRE CAIET DE SARCINI

  Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de intocmire caiet sarcini (servicii de arhitectură, de inginerie şi de măsurare).

  Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat este de 6.451,61 lei fara TVA (1.462,12 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 1 luna de la data semnării acestuia de către ambele părti.

  mai mult >>
 • PLAN ANUAL DE ACHIZIȚII PUBLICE 2015 REVIZUIT

  Planul anual de achiziții publice 2015 - revizuit

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE DE PARTICIPARE PENTRU CUMPĂRAREA SERVICIILOR DE ELIMINARE DESEURI URBANE SOLIDE

  Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea cumpararea serviciilor de eliminare a deşeurilor urbane solide de la Biblioteca Metropolitană Bucuresti si de la sediile sucursalelor acesteia.

  Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat este de 8.850 lei fara TVA (2.009,49 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 5 luni de la data semnării acestuia de către ambele părti.

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE CUMPĂRAREA DIRECTĂ DE SERVICII PRIVIND EVALUAREA DOCUMENTELOR DIN FONDUL BIBLIOTECII NICOLAE IORGA

  ANUNȚ-INVITAȚIE CUMPĂRAREA DIRECTĂ DE SERVICII PRIVIND EVALUAREA DOCUMENTELOR DIN FONDUL BIBLIOTECII NICOLAE IORGA – colectii speciale si de patrimoniu, în vederea stabilirii valorii reale de patrimoniu a acestora și de realizare a dosarelor de clasare ca bunuri culturale mobile de patrimoniu

  Urmare aprobarii bugetului și PAAP-ului institutiei pentru anul 2015, una dintre activităţile obligatorii, este cumpararea serviciilor de evaluare a documentelor din fondul Bibliotecii Nicolae Iorga – colectii speciale si de patrimoniu in vederea stabilirii valorii reale de patrimoniu a acestora și de realizare a dosarelor de clasare ca bunuri culturale mobile de patrimoniu..
   

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE REFERITOARE LA CUMPĂRAREA DIRECTĂ DE SERVICII PRIVIND ORGANIZAREA DE EVENIMENTE DE LECTURĂ PUBLICĂ

  Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor privind organizarea de evenimente de lectură publică la Biblioteca Metropolitană Bucuresti.

  Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat este de 12.000 lei fara TVA (2.681,62 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 2 luni de la data semnării acestuia de către ambele părti.

  Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI, vă invită să participaţi la cumpararea serviciilor privind organizarea de evenimente de lectură publică la Biblioteca Metropolitană Bucuresti pentru organizarea unei serii de întâlniri între scriitori români şi publicul bucureştean, în cadrul Programului Cultura pentru toţi ce are ca scop facilitarea accesului la drepturile culturale fundamentale pentru rezidenţii Bucureştiului, în măsura în care îndepliniti conditiile solicitate.

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA SERV. DE VERIFICARE, ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII INSTALAȚII ELECTRICE ȘI VERIFICARE PRAM

  Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de reparatii si intretinere a instalatiilor electrice si lucrari de instalatii electrice(cod CPV: 50711000-2; 45310000-3).

  Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat este de 40.740 lei fara TVA (9.121,03 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 6 luni de la data semnării acestuia de către ambele părti.

  Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI, vă invită să participaţi la cumpararea serviciilor de verificare, intretinere si reparatii a instalatiilor electrice si verificare PRAM, în măsura în care îndepliniti conditiile solicitate.

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE REFERITOARE LA CUMPĂRAREA DIRECTĂ DE SERVICII DE REPARAȚII ȘI ÎNTREȚINERE A INSTALAȚIILOR ELECTRICE ȘI LUCRĂRI DE INSTALAȚII ELECTRICE

  Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de reparatii si intretinere a instalatiilor electrice si lucrari de instalatii electrice(cod CPV: 50711000-2; 45310000-3).

  Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat este de 75.000 Lei fara TVA (16.855,82 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 7 luni de la data semnării acestuia de către ambele părti.

  Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI, vă invită să participaţi la cumpararea serviciilor de reparatii si intretinere a instalatiilor electrice si lucrari de instalatii electrice, în măsura în care îndepliniti conditiile solicitate.

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE REFERITOARE LA CUMPĂRAREA DIRECTĂ DE SERVICII DE REPARAȚII ȘI ÎNTREȚINERE A ECHIPAMENTELOR CLIMATIZARE

  Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de reparatii si intretinere a echipamentelor climatizare.

  Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat, este de 18.500 lei fara TVA (4.145,19 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 7 luni de la data semnării acestuia de către ambele părti.

  Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI, vă invită să participaţi la cumpararea serviciilor de reparatii si intretinere a echipamentelor climatizare, în măsura în care îndepliniti conditiile solicitate. Se va efectua revizie lunara care cuprinde urmatoarele, fara a se limita doar la acestea: curatare filtre, revizuire/curatare tubulatura, incarcare cu freon, verificarea motoarelor, igenizarea cu solutie antibacteriana etc., pentru 107 echipamente.
   

  mai mult >>
 • ANUNȚ-INVITAȚIE REFERITOARE LA CUMPĂRAREA DIRECTĂ A SERVICIILOR DE SUPRAVEGHERE ȘI VERIFICARE TEHNICĂ

  Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei, una dintre activităţile obligatorii prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de supraveghere si verificare tehnica in utilizare a instalatiilor din domeniul I.S.C.I.R. – operator R.S.V.T.I.(inginerie R.S.V.T.I.) -Cod CPV: 71300000-1

  Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat al proiectului este de 25.000 Lei fara TVA (5.618,61 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 7 luni de la data semnării acestuia de către ambele părti.

  Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI, vă invită să participaţi la cumpararea serviciilor mentinate daca indepliniti conditiile solicitate.

  Obiectul acestei achizitii este asigurarea de catre operatorul R.S.V.T.I. a serviciilor de supraveghere si verificare tehnica in utilizare a instalatiilor/echipamentelor din domeniul I.S.C.I.R., in baza legii nr. 64/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, Ordinul nr. 382/10.09.2009 emis de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat si a ORDINULUI Nr. 130 din 10 mai 2011 cu modificarile si completarile ulterioare, emis de catre Inspectorul de Stat – Sef al ISCIR.
   

  mai mult >>
a+ a-