Poza 5_5

ANUNȚ-INVITAȚIE REFERITOARE LA CUMPĂRAREA SERVICIILOR DE ÎNTOCMIRE CAIET SARCINI

Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de intocmire caiet sarcini in vederea demararii si finalizarii lucrarilor de pavaj din curtea sediului central Mihail Sadoveanu din str Tache Ionescu nr 4, sector 1 si pentru lucrarile de la filiala Cezar Petrescu din strada Calea Grivitei nr. 192, sector 1.

Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat este de 8.064,52 lei fara TVA (1.814,94 euro fara TVA), iar durata contractului este de maximum 7 zile de la data semnării acestuia de către ambele părti.

Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, vă invităm să participaţi la cumpararea serviciilor de intocmire caiet sarcini caiet sarcini in vederea demararii si finalizarii lucrarilor de pavaj din curtea sediului central Mihail Sadoveanu din str Tache Ionescu nr 4, sector 1 si pentru lucrarile de la filiala Cezar Petrescu din strada Calea Grivitei nr. 192, sector 1, în măsura în care îndepliniti conditiile solicitate. Intocmirea caietului de sarcini se va face cu obligativitatea vizitei locatiei pentru care se solicita intocmirea documentatiei descriptive

Pentru detalii vă rugăm să descărcați documentul.

13.11.2015

a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă