Poza 5_5

7 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

7 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

București, 4 august 2016
Comunicat de presă


CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe


E galbenă şi împarte bucurie celor mici
Ce-o fi oare? Da, e Caravana Poveștilor. Şi e pregătită de plecare. Creioanele au fost ascuțite, creta, mingea și hârtia colorată stau cuminți în aceeași cutie, Mămăliguţă şi prietenii lui aşteaptă cu mari emoţii semnalul de start. De la 10.00, neîntrecutul animator Marian Răducu ne va încânta cu poveştile lui fantastice, de la 11.00 dăm drumul atelierelor de creație, de la ora 18.00 aşteptăm la scenă îndrăgita trupă de păpuşi şi marionete. Încheiem ziua cu o oră prelungită de jocuri. Ne găsiţi tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) şi tot lângă locul de joacă "la derdeluş".

Toate activitățile sunt gratuite.

Caravana Poveștilor este așteptată în continuare în următoarele parcuri:
7 august — Parcul Al.I. Cuza (IOR) (lângă locul de joacă „la derdeluș”)
14 august — Parcul Tineretului (pe aleea principală, intrarea dinspre Liceul Gheorge Şincai)
21 august — Parcul Tineretului (lângă locul de joacă „Lumea copiilor”)
28 august — Parcul Izvor (lângă locul de joacă)
4 septembrie — Parcul Unirii (pe aleea principală)
11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)
18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Persoană de contact:
Marilena Chiriţă, tel. 0772002418, email. marilena.chirita@bibmet.ro.


*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.