Poza 5_5

SĂPTĂMÂNA 12 – 16 octombrie 2015 LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI

SĂPTĂMÂNA 12 – 16 octombrie 2015 LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTINoi evenimente la Biblioteca Metropolitană în săptămâna 12-16 octombrie 2015


Care este impactul noilor tehnologii asupra seniorilor? Cum şi cât ajută basmele la dezvoltarea limbajului şi formarea culturii generale la copii? Iata câteva întrebări la care puteţi afla răspuns prin participarea la atelierele şi întâlnirile cu public organizate de reţeaua filialelor Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Miercuri 14 octombrie, începând cu orele 15.00 vă invităm la lectură publică în cadrul Cenaclului Literatorul, la Sediul Central Mihail Sadoveanu. De la orele 17.00 la Filiala Mihai Eminescu, bucureştenii sunt aşteptaţi pentru a se informa despreUpgrade-ul seniorilor la tehnologia viitorului.

Vineri, 16 octombrie de la orele 10.00, este rândul piticilor să-şi arate talentele în cadrul atelierului Clubul micilor artişti organizat de Filiala pentru copii Petre Ispirescu. Tot aici, însă începând cu orele 13.00, se va desfăşura un Atelier de dezvoltare personală prin intermediul basmelor.


Important: Participarea la toate programele Bibliotecii Metropolitane Bucureşti este gratuită!
Unde găsim toate acestea?Întâlniri cu publicul

·        Upgrade-ul seniorilor la tehnologia viitorului - activitate desfăşurată miercuri, 14 octombrie, de la orele 17.00, la Clubul de socializare pentru seniori,în cadrul programului Experienţe de o viaţă, desfăşurat la Filiala „Mihai Eminescu”. Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook
Contact: Filiala „Mihai Eminescu”, Al. Valea Prahovei, 3, Bl. 8
Telefon:+4 021 539.65.07, e-mail: eminescu@bibmet.ro
https://www.facebook.com/Biblioteca-Mihai-Eminescu-1374266456188657/timeline/
 
 
 
Ateliere

·      Clubul micilor artişti - Program de dezvoltare personală dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, ce va cuprinde ateliere handmade, pictură şi desen. Primul atelier va avea loc vineri 15 octombrie, începând cu orele 10, la Filiala Petre Ispirescu.
Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.
Contact:Filiala Petre Ispirescu, Str. Făurei Nr. 1
Telefon: 021 539 65 31;e-mail ispirescu@bibmet.ro
https://www.facebook.com/ispirescu?fref=ts
 
·      Lumea Copiilor prin basme - Programul de dezvoltare a vocabularului şi a culturii generale este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani şi utilizează metode cu jocuri interactive.
Primul atelier va avea loc vineri 15 octombrie, începând cu orele 13, la Filiala Petre Ispirescu.
Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.
Contact:Filiala Petre Ispirescu, Str. Făurei Nr. 1
Telefon: 021 539 65 31;e-mail ispirescu@bibmet.ro
https://www.facebook.com/ispirescu?fref=ts
 
 

Lectură publică

·        Cenaclul Literatorul – lectură publică la Sediul Central .
Miercuri, 14 octombrie, de la orele 15.00, la Sala Auditorium
Contact: Sediul Central Mihail Sadoveanu, Str. Tache Ionescu 4, Sector 1
Telefon: 021.316.83.00, e-mail: sadoveanu@bibmet.ro 
https://www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti?fref=tsDespre Biblioteca Metropolitană

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe   www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.