Poza 5_5

ANUNȚ-INVITAȚIE REFERITOARE LA CUMPĂRAREA DIRECTĂ A SERVICIILOR DE INTOCMIRE CAIET SARCINI (SERVICII DE ARHITECTURĂ, DE INGINERIE ŞI DE MĂSURARE)

Urmare aprobarii PAAP-ului institutiei,  una dintre activităţile obligatorii, prevăzute în cadrul Planului, este cumpararea serviciilor de intocmire caiet sarcini (servicii de arhitectură, de inginerie şi de măsurare).

Suma maximă estimata, conform bugetului aprobat este de 6.451,61 lei fara TVA (1.462,12 euro fara  TVA), iar durata contractului este de maximum 1 luna de la data semnării acestuia de către ambele părti.

Astfel, în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, vă invităm să participaţi la cumpararea serviciilor de intocmire caiet sarcini (servicii de arhitectură, de inginerie şi de măsurare), în măsura în care îndepliniti conditiile solicitate. Intocmirea caietului de sarcini se va face cu obligativitatea vizitei locatiei pentru care se solicita intocmirea documentatiei descriptive si a verificarii documentatiei deja existenta, aflata la sediul Autoritatii contractante.


Pentru detalii vă rugăm să descărcați documentul.

23.10.2015

a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă