Poza 5_5

14 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

14 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departeBucurești, 11 august 2016
Comunicat de presă

Parcul Tineretului este următoarea gazdă a Caravanei Poveștilor


De mai bine de șase săptămâni, Caravana Poveștilor se află într-o călătorie plină de veselie prin parcurile din București. Duminica aceasta se va opri în Parcul Tineretului, chiar pe aleea principală dinspre Liceul "Gh. Șincai". Programul începe la 10.00 cu o oră de povești, iar de la 11.00 cei mici își vor arăta îndemânarea la atelierele de creație și vor dansa ... zumba. Cel mai așteptat moment al zilei, reprezentația teatrului de păpuși de la ora 18.00, ni-l va aduce din nou pe scenă pe Mămăliguță hotărât să ne încânte cu o poveste nouă, cu vrăjitoare. După spectacolul de teatru, vom reveni la jocurile în aer liber pănă la ora 20.00. Vă așteptăm în număr cât mai mare.

Accesul publicului este gratuit la toate activitățile.
 
Urmăriți in continuare traseul Caravanei Poveștilor în următoarele parcuri:
 
14 august — Parcul Tineretului (pe aleea principală, intrarea dinspre Liceul Gheorge Şincai)
21 august — Parcul Tineretului (lângă locul de joacă „Lumea copiilor”)
28 august — Parcul Izvor (lângă locul de joacă)
4 septembrie — Parcul Unirii (pe aleea principală)
11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)
18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Persoană de contact:
Marilena Chiriţă, tel. 0772002418, email. marilena.chirita@bibmet.ro.
 
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.