Poza 5_5

4 SEPTEMBRIE | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

4 SEPTEMBRIE | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

București, 1 septembrie 2016
Comunicat de presă


Caravana Poveștilor vă așteaptă în inima orașului

 
 
Pentru prima duminică de toamnă, Remorca de Cercetare și Activare (RCA), celebra remorcă galbenă a Caravanei Poveștilor, pregătește o nouă oprire pe aleea principală din Parcul Unirii. Vom citi și vom povesti începând cu ora 10.00, după care,  joaca și distracția vor fi cuvintele de ordine. Pentru că începând cu ora 11.00, dăm undă verde atelierelor de îndemânare și jocurilor de toate felurile. Nu uitați că fix la ora 18.00, compania de păpuși și marionete a Bibliotecii Metropolitane București, vă așteaptă la un spectacol pe cinste. De la 19.00 vă așteptăm la zumba.  În jur de opt seara pregătim plecarea caravanei.
 
Toate activitățile proiectului sunt gratuite!
 
Vă mai puteți întâlni cu Caravana Poveștilor în următoarele parcuri:

 

11 septembrie — Parcul Drumul Taberei
18 septembrie — Parcul Drumul Taberei


Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Persoană de contact:
Marilena Chiriţă, tel. 0772002418, email. marilena.chirita@bibmet.ro.