Poza3_3

28 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

28 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

București, 25 august 2016
Comunicat de presă


Parcul Izvor este următorul popas al Caravanei Poveștilor


 
În ultima duminică a lui Gustar, Caravana Poveștilor este așteptată lângă locul de joacă din Parcul Izvor. Noi și noi povești vor fi pregătite pentru ora 10.00, după care trecem la treabă! Pentru că încep atelierele de creativitate: vom face obiecte din materiale reciclabile, vom picta, vom plia și vom rula hârtia folosindu-ne la maxim îndemânarea și imaginația. Spre seară, în jurul orei 18.00, trupa de păpuși și marionete a Bibliotecii Metropolitane vă invită la teatru. După spectacol, vă așteptăm la o rundă de jocuri în aer liber. Ne vom lua la revedere în jurul orei 20.00 
 
Intrarea este liberă la toate activitățile. 
 
Vă mai puteți întâlni cu Caravana Poveștilor în următoarele parcuri:
 
 
28 august — Parcul Izvor (lângă locul de joacă)
4 septembrie — Parcul Unirii (pe aleea principală)
11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)
18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Persoană de contact:
Marilena Chiriţă, tel. 0772002418, email. marilena.chirita@bibmet.ro.
 
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.