Poza3_3

21 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

21 AUGUST | CARAVANA POVEȘTILOR merge mai departe

București, 18 august 2016
Comunicat de presă

Caravana Poveștilor oprește din nou în Parcul Tineretului
 
 
Aşa cum a promis, Caravana Poveştilor se întoarce în Parcul Tineretului şi o veţi găsi tot la intrarea dinspre Liceul Gh. Șincai. Ca de obicei, programul începe la ora 10.00 cu ora de citit, după care dăm startul atelierelor şi jocurilor în aer liber. Pentru pasionaţi, dar şi pentru debutanţi, echipa de voluntari a Bibliotecii Metropolitane Bucureşti vă invită la ... scrabble. Să nu uităm de trupa de teatru de păpuşi, care va apărea în faţa publicului la ora 18.00. Pe seară, de la ora 19.00, cei mici sunt aşteptaţi la o ultimă oră de jocuri. Vă așteptăm cu drag. 
 
 
Intrarea este liberă la toate activitățile. 
 
Urmăriți in continuare traseul Caravanei Poveștilor în următoarele parcuri:
 
 
21 august — Parcul Tineretului (pe aleea principală, intrarea dinspre Liceul Gheorge Şincai)
28 august — Parcul Izvor (lângă locul de joacă)
4 septembrie — Parcul Unirii (pe aleea principală)
11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)
18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).


Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.


Persoană de contact:
Marilena Chiriţă, tel. 0772002418, email. marilena.chirita@bibmet.ro.