Poza1_1

PROUD 5 – Destroy and Re-imagine

PROUD  5 – Destroy and Re-imagine
INFORMAŢII UTILE

Sediul Central – Sala Mircea Eliade

SEDIUL CENTRAL – Sala Mircea Eliade
Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
www.bibliotecametropolitana.ro

14 aprilie - 14 aprilie 2011
Sediul Central – Sala Mircea Eliade    |    Workshop

PROUD  5 – Destroy and Re-imagine 

 
Coordonator proiect: Business Organization for Students 
 
Ediţia a V-a a proiectului Proud va aborda tema Rebranding-ului, atât din perspectiva Marketing-ului, cât şi a Vânzărilor. 
 
Evenimentul va debuta pe data de 13 aprilie, când va aşteptam pe toţi la conferinţa din Patria Caffe la ora 12:30 pentru a lua parte la o discuţie interesantă pe tema Rebrandig-ului. În cadrul acestei conferinţe  veţi putea afla ce firme au facut Rebranding pâna acum dar mai ales, importanţa acestuia în cadrul firmei şi impactul asupra vânzărilor unei companii.
 
Cea de-a doua zi va fi dedicată Marketing-ului. Astfel, pe 14 aprilie, între orele 16:00 şi 19:30 echipa Proud 5,  v-a pregătit un workshop deosebit de interesant, dar şi util în acelasi timp, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti. În această zi, participanţii se vor familiariza cu câteva concepte importante în domeniul vizat, în contextul Rebranding-ului, după care, împărţiţi pe echipe, vor realiza o strategie de Marketing pentru o companie care a trecut prin experienţa Rebranding-ului. În final, fiecare participant va primi feedback din partea juriului format din specialişti în domeniu.
 
În cea de-a  treia zi, specialiştii în Vânzări le vor prezenta participanţilor concepte fundamentale în acest domeniu, dar şi câteva secrete ale succesului în Vânzări, urmând ca aceştia, impărţiţi pe echipe, să vândă produsele pentru care s-au creat strategiile de Marketing în ziua precedentă. Workshop-ul va avea loc între orele 15:30 şi 19:00, tot la Biblioteca Metropolitană Bucureşti.
 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă