Poza1_1

Etno-Rustica

Etno-Rustica
INFORMAŢII UTILE

Muzeul Naţional de Istorie

26 mai - 29 mai 2011
Muzeul Naţional de Istorie    |    Expoziție

Etno-Rustica
editia a V-a


Cronica


În perioada 26-29.05 2011, Biblioteca Metropolitană Bucureşti a participat cu un stand propriu la Ediţia a V-a a  manifestării ETNO - RUSTICA  2011.

Instituţia a beneficiat de o bună vizibilitate în cadrul manifestării,  la acest fapt  contribuind amplasarea standului, a modului de semnalizare a acestuia (bannere, afişe), precum şi datorită prezentărilor multimedia  efectuate, mai ales a celor două site-uri ale Bibliotecii. De altfel, pe tot parcursul manifestării, cele două site-uri au provocat interesul vizitatorilor standului Bibliotecii Metropolitane.

Pentru site-ul www.bibliotecametropolitană.ro s-a apreciat multitudinea de servicii puse la dispoziţia utilizatorilor, posibilităţile de rezervare online a publicaţiilor  sau de aflare a locaţiilor în care este disponibil documentul.

Site-ul www.dacoromanica.ro a suscitat un interes aparte, prin bogăţia documentară pusă la dispoziţie, prin faptul că are servicii gratuite precum şi prin simplitatea căilor de regăsire a documentelor.

Un alt punct de interes al standului a fost expoziţia de carte cu subiect etnografic aflată în patrimoniul Bibliotecii Metropolitane.  

O menţiune specială trebuie făcută faţă de interesul arătat de vizitatori pentru serviciile oferite de Biblioteca Metropolitană, în cele patru zile ale manifestării fiind distribuite peste 150 pliante ale B.M.B.

Cu prilejul manifestării, au apărut şi alte posibilităţi de colaborare cu ONG-uri şi alţi parteneri interesaţi de produsele şi serviciile oferite de instituţia noastră şi editura ei.

 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă

  • Niciun fisier.