Poza1_1

SPECTACOL DE TEATRU

SPECTACOL DE TEATRU
INFORMAŢII UTILE

Filiala CEZAR PETRESCU

11072 Bucureşti Sector 1: Bd. I. Gh. Duca, 13 Telefon: + 4021 539.65.34 Staţia Gara de Nord - Metrou ; Autobuze: 105, 133, 178,182, 282, 780; Troleibuze: 62, 65, 79, 85, 86, 93, 96, 97 www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

19 aprilie - 19 aprilie 2013
Filiala CEZAR PETRESCU    |    Întâlnire cu public
SPECTACOL DE TEATRU


Vineri, 19 aprilie 2013, ora 18.00, la Filiala Cezar Petrescu va avea loc spectacolul „Angajare de clovn” în interpretarea actriţelor Ioana Perescu, Bianca Mateescu şi Mirela Sorescu, regia Nicolae Botezatu.

Prin spectacolul “Angajare de clovn”, publicul asistă la o analiză crudă asupra condiției artistului în forma lui cea mai jovială: clovnul; în același timp, este fin descrisă iluzia succesului în viață, unde efemeritatea condiției umane joacă un rol important. Un fragment de viață despre prietenie, luptă și revoltă; un proiect în care descoperim multele forme pe care le pot lua încercările oamenilor de a-și depăși condiția socială, bazându-se pe slăbiciunile și incapacitățile celorlalți. Reîntâlnirea a trei vechi prietene naște zâmbete, laude și îmbrățișări, care ascund de fapt frică, invidie și dispreț. Piesa permite spectatorului să arunce o privire indiscretă în culisele circului numai pentru a descoperi cum un simplu concurs poate însemna de fapt, ultima șansă la libertate și viață. Dincolo de masca veselă de clovn, sunt oameni adevărați care suferă și uneori chiar se distrează în ciuda tuturor problemelor pe care viața le-a presărat în drumul fiecăruia.

Spectacolul “Angajare de clovn”, o comedie tristă despre condiția umană, dar și o dramă veselă despre viață și moarte, ridică o întrebare: de ce anume sunt capabili oamenii, numai pentru a scăpa de ratare?

Ora 18:00
Intrarea liberă
 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă

  • Niciun fisier.