Poza1_1

SPECTACOLUL TRUPEI DE ACTORIE BIBABU: „ALICE ÎN ŢARA MINUNILOR” „CÂNTĂREŢII DIN BREMEN”

SPECTACOLUL TRUPEI DE ACTORIE BIBABU: „ALICE ÎN ŢARA MINUNILOR” „CÂNTĂREŢII DIN BREMEN”
INFORMAŢII UTILE

SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE

Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro
www.dacoromanica.ro

6 iulie - 6 iulie 2012
SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE    |    Teatru de păpuşi

 
Vineri, 6 iulie 2012, ora 14:00 copiii sunt aşteptaţi la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane din str. Tache Ionescu nr. 4, unde vor fi puse în scenă spectacolele: „ ALICE ÎN ŢARA MINUNILOR” ŞI „CÂNTĂREŢII DIN BREMEN” de către Trupa de actorie „Bibabu” condusă de actriţa Ioana Perescu şi coordonată de către Cristina Tudor.
 
Primul spectacol este o adaptare după H.C. Andersen a “Cântăreţilor din Bremen”. Cele patru animăluţe nedorite de nimeni, măgarul, căţelul, pisica şi cocoşul se întâlnesc şi pornesc în călătoria care le va salva vieţile. Copiii vor învăţa că prietenia şi iubirea este cel mai de preţ bun pe care îl poţi avea. 
 
Spectacolul continuă cu aventurile Alicei în Ţara minunilor. Povestea este inspirată din "Aventurile lui Alice in Tara Minunilor" de Lewis Caroll. Pe când se plimba în gradină, Alice îl vede pe celebrul Iepure cu jacheta şi ceas de buzunar, veşnic grăbit  şi urmărindu-l până la vizuina lui, Alice ajunge în Ţara Minunilor. Aici se întâlneşte cu tot felul de personaje care mai de care mai ciudate şi amuzante, Iepurele de Martie, Pălărierul cel Nebun, pisica Cheshire, omida albastră Absolem, Iepurele Alb, grădinarul, bucătăreasa, crainicul şi alaiul de cărţi de joc - supuşii  temutei Regine de Cupă, care repetă cu acelaşi entuziasm, bineînţeles, "Să li se taie capul!". După bunul ei obicei, Alice creşte şi se micşorează, încearcă prăjituri şi licori magice şi se strecoară prin toate uşile pe care le descoperă. Întreaga poveste fascinează cu ineditul ei….
 
Ora: 14:00
Intrarea liberă
 
 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă

  • Niciun fisier.