Poza1_1

POVESTIOARE CU PLOAIE ŞI SOARE

POVESTIOARE CU PLOAIE ŞI SOARE
INFORMAŢII UTILE

Filiala NICHITA STĂNESCU

060332 Bucureşti Sector 6: Calea Crângaşi, Nr. 19, Bl. 11B Telefon: + 4 021 539.65.19 E-mail: stanescu@bibmet.ro Metrou – Staţia Crângaşi Tramvai: 41 – Staţia Podul Grant Autobuz: 178 – Staţia Ceahlău www.bibmet.ro www.digibuc.ro

26 noiembrie - 26 noiembrie 2013
Filiala NICHITA STĂNESCU    |    Întâlnire cu publicPOVESTIOARE CU PLOAIE ŞI SOARE


Sperând ca marţi, 26 noiembrie 2013, în ziua în care vom avea întâlnire cu un alt scriitor român contemporan, să fie numai soare, invităm în mijlocul cititorilor noştri mai mici, pe bine cunoscuta scriitoare Passionaria Stoicescu, care, de curând şi-a lansat volumul POVETIOARE CU PLOAIE ŞI SOARE.

Îndrumaţi de doamna Marilena Anghel, prof. de limba română, elevi din clasele a V-a şi a VI-a de la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” vor prezenta un mic joc de rol intitulat "Robotul şi îngerul", cu scurte secvenţe de dialog şi monolog, create de ei într-o activitate la una din orele de la clasă.

Printre pitici se va afla şi Carla Ene, o elevă în clasa a X-a care auzind că se desfăşoară acest eveniment la bibliotecă a dorit să ne citească scurte fragmente din romanul "Jurnalul orbului" (creaţie proprie), care este dat spre publicare la Editura Absolut.

Veniţi alături de noi, cu mic cu mare, şi veţi avea şansa de a cunoaşte o mare scriitoare al timpurilor noastre, veţi putea dialoga cu dânsa în mod direct, veţi putea afla ce se ascunde în spatele unui scriitor celebru şi de asemenea veţi cunoaşte tainele vieţii unei persoane atât de speciale.


Ora 10:00
Intrarea liberă

 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă

  • Niciun fisier.