Poza1_1

STUDENTUL ANULUI EDIŢIA 2013

STUDENTUL ANULUI EDIŢIA 2013
INFORMAŢII UTILE

studentulanului.ro

23 aprilie - 12 mai 2013
studentulanului.ro    |    Competiţie naţionalăSTUDENTUL ANULUI – COMPETIŢIA CARE ÎI PROVOACĂ PE CEI MAI BUNI STUDENŢI DIN ŢARĂ!Studentul Anului 2013, proiect al asociaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte, dă startul competiţiei naţionale care, ajunsă la cea de-a X-a ediţie, susţine şi premiază elita sistemului universitar din România. Şi anul acesta sunt recunoscuţi cei mai buni studenţi din cinci domenii: Arhitectură, Drept, Economie, Jurnalism şi Comunicare şi Medicină. Câştigătorul fiecărei categorii va primi distincţia de "Studentul Anului" şi premiul  de 1500 de euro, în cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”.

Proiectul adresează o provocare tinerilor care se diferenţiază prin performanţă şi excelenţă, prin capacitatea de a fi cel mai bun; nu oricum, ci la nivel naţional.  Scopul principal este de a-i găsi şi recunoaşte pe viitorii profesionişti, pe cei care vor să se afirme în domeniul lor.

Pentru a intra în competiţie, studenţii trebuie să rezolve o temă cu caracter practic, specifică fiecărei categorii. Acestea vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalităţi reprezentative ale societăţii noastre şi profesori din marile centre universitare din ţară, care confirmă, implicit, caracterul excepţional al câştigătorilor.

Temele de concurs pentru fiecare domeniu, oferite de Westfourth Architecture, Architect Service şi West Group Arhitecture (Arhitectură), KPMG (Drept), Capital Partners şi Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism şi Comunicare), Actavis şi Sindan Pharma (Medicină), pot fi accesate de studenţi pe site-ul www.studentulanului.ro.

Înscrierile la concurs se pot face până pe data de 12 mai 2013.


Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14  ani, asociaţia organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.


Persoană de contact: Antonia Marcu (Project Manager)

Telefon: 0726 963 461

E-mail: antonia.marcu@vipromania.ro  


 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă

  • Niciun fisier.