Poza1_1

SPECTACOLUL TRUPEI DE ACTORIE BIBABU - „PINOCCHIO”, „HANSEL ŞI GRETEL”, „ELEFĂNŢELUL CURIOS”

SPECTACOLUL TRUPEI DE ACTORIE BIBABU - „PINOCCHIO”, „HANSEL ŞI GRETEL”, „ELEFĂNŢELUL CURIOS”
INFORMAŢII UTILE

Sediul Central – Sala Mircea Eliade

Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro
www.dacoromanica.ro

15 mai - 15 mai 2012
Sediul Central – Sala Mircea Eliade    |    Teatru de păpuşi

 
 
SPECTACOLUL TRUPEI DE ACTORIE BIBABU 
 
„PINOCCHIO”
„HANSEL ŞI GRETEL”
„ELEFĂNŢELUL CURIOS”
 
Marţi, 15 mai 2012, ora 14,00 copiii sunt aşteptaţi la Biblioteca Metropolitană – Sediul Central, Sala Mircea Eliade din str. Tache Ionescu Nr. 4, unde vor fi puse în scenă spectacolele: „Pinocchio”, „Hansel şi Gretel” şi „Elefănţelul curios” de către Trupa de actorie „Bibabu” condusă de actriţa Ioana Perescu şi coordonată de către Cristina Tudor.
            
 În primul spectacol, o adaptare după R. Kipling a “Elefănţelului curios”, copiii vor descoperi că a fi curios nu este nicidecum un lucru rău, ci din contră aşa poţi descoperi lumea.  
 
Spectacolul continuă cu povestea celor doi fraţi din „Hansel şi Gretel” care trebuie să se bazeze doar pe mintea lor pentru a depăşi momentele dificile ale vieţii. Piesa este jucată cu multă veselie de către copiii-actori şi scoate în evidenţă reacţia unor copii aflaţi în situaţii excepţionale. Solidaritatea, prietenia, spiritul de echipă, încrederea şi curajul îi ajută pe cei doi fraţi să învingă vrăjitoarea şi să iasă basma curată dintr-o situaţie extrem de neplăcută. 
 
Al treilea spectacol, „Pinocchio” este povestea unei păpuşi vii, care este ajutată de către conştiinţa sa greierele - Gimini să dovedească că este demn de a deveni un băiat adevărat. Păpuşa de lemn trece printr-o mulţime de peripeţii din care învaţă ce înseamnă să fii bun, drept şi ascultător. Drept recompensă Zâna Azurie îl va transforma într-un băieţel adevărat.
 
Intrarea liberă
                

Accesează galeria foto

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă