Poza1_1

“SĂPTĂMÂNA ALTFEL” – VIZITĂ ŞI ÎNSCRIERE LA BIBLIOTECĂ

“SĂPTĂMÂNA ALTFEL” – VIZITĂ ŞI ÎNSCRIERE LA BIBLIOTECĂ
INFORMAŢII UTILE

Filiala pentru copii și tineret OTILIA CAZIMIR

Str. Turnu Măgurele, Nr. 19,
Bl.S1, Sc.3 – Sect.4 – Bucureşti
Telefon: +40215396528
www.bibliotecametropolitana.ro

4 aprilie - 5 aprilie 2012
Filiala pentru copii și tineret OTILIA CAZIMIR    |    Întîlnire cu publicul

Miercuri, 4 aprilie 2012, biblioteca Otilia Cazimir le spune „Bun venit!” elevilor din cls. a IV a B, de la Şc. nr. 102. Ei vor primi permise de bibliotecă  şi vor  afla  cum  se desfăşoară activitatea de zi cu zi  în lumea cărţilor.

ora 10
Cronica


În săptămâna 2-6 aprilie 2012, biblioteca “Otilia Cazimir” a fost gazda tuturor  elevilor care au dorit să petreacă “Şcoala altfel”.
Luni, 2 aprilie, împreună cu “bobocii” din clasa I B de la Şcoala Nr.93, am păşit în lumea basmului“Muzicanţii din Bremen”. Personajele au prins viaţă cu ajutorul păpuşilor mânuite de copii.
Marţi, 3 aprilie, elevii din clasa I B de la Şcoala Nr.133 au vizionat filmul de desene animate “Lebedele”, urmat de o proiecţie despre speciile şi viaţa acestor  păsări  graţioase.
În a treia parte a programului copiii au fost împărţiţi în două grupuri. Băieţii  s-au jucat cu puzzle şi au  schimbat finalul  basmului, iar fetiţele au confecţionat lebede din produse de patiserie pe care la final le-au mâncat cu mare poftă!
In  aceeaşi  zi  am primit vizita grupei mici de la Grădiniţa nr. 193. Cum îndrăgitele personaje din basmul  „Muzicanţii din Bremen“, nu  au părăsit scena ,copiii  au fost încântaţi  să le cunoască şi să interacţioneze cu  ele.
Miercuri, 4 aprilie, clasa I A,de la Şcoala Nr. 93, clasa IV C, de la Şcoala Nr. 102 şi clasa III A, de la Şcoala Nr. 102, au  vizitat pentru prima oară biblioteca. Au fost plăcut surprinşi  să afle că pe lângă  împrumutul obişnuit de cărţi şi alte documente,în timpul liber au la dispoziţie multe posibilităţi de relaxare şi petrecere cât mai plăcută în bibliotecă.
Joi, clasa IV A şi clasa III B de la Şcoala Nr.93, au efectuat două ore de lectură iar  la final au  avut loc dezbateri libere pe marginea celor  citite. Copiii au adus în dar bibliotecii coşuleţe pictate cu ouă încondeiate pe care le-am expus în cinstea Sfintelor Sărbători  de Paşte.
În ziua de vineri  alte două clase de la Şcoala Nr.190 şi Şcoala Nr.102 au vizitat biblioteca. În urma expunerii făcute  atenţia lor a fost captivată de nenumăratele oferte ale bibliotecii de posibilităţi de socializare  şi petrecere a timpului liber, mulţi dintre ei şi-au exprimat dorinţa înscrierii la bibliotecă, s-au jucat, au citit, au desenat, şi drept mulţumire pentru momentele petrecute în bibliotecă au cântat şi au recitat.
Am  primit  în  aceeaşi zi  vizita neaşteptată a unui grup de copii  care au dorit să vadă neapărat biblioteca şi sa petreacă câteva minute “altfel”.Accesează galeria foto

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă

  • Niciun fisier.