Poza1_1

TEATRU – LECTURĂ

TEATRU – LECTURĂ
INFORMAŢII UTILE

Filiala NICHITA STĂNESCU

060332 Bucureşti
Sector 6: Calea Crângaşi, Nr. 19, Bl. 11B
Telefon: + 4 021 539.65.19
E-mail: filiala_ns@bibliotecametropolitana.ro
Metrou – Staţia Crângaşi
Tramvai: 41 – Staţia Podul Grant
Autobuz: 178 – Staţia Ceahlău
www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

6 aprilie - 6 aprilie 2012
Filiala NICHITA STĂNESCU    |    Întâlnire cu public


TEATRU – LECTURĂ


Acest proiect îşi propune să trezească în sufletele fragile şi avide de cunoaştere ale şcolarilor dorinţa de a se apropia de carte, dorinţa de a citi, dorinţa de a pătrunde încă de mici în universul liniştit al unei biblioteci, respectul faţă de carte, faţă de cel care a scris-o.

Pentru a se putea implica în această acţiune, elevii Şcolii nr. 168 au fost solicitaţi, să citească, să asculte, să dezbată, să se exprime oral, scris ori grafic prin desen şi pictură, iar elevii de la Şcoala nr. 117 au pregătit ca drept mulţumire pentru strădania lor un adevărat spectacol literar.

În cadrul acestui eveniment micii elevi vor alfa de unde vine Ziua Cucului, vor descoperi semnificaţia colorării ouălor roşii de Paşti şi vor cunoaşte obiceiurile şi tradiţiile specifice Sărbătorii Paştelui, de asemenea vor cunoaşte viaţa şi activitatea dramaturgului I. L. Caragiale şi vor lectura din creaţiile proprii.

În final, elevii Şcolii nr. 117 ne vor demonstra talentul lor actoricesc purtându-ne prin lumea personajelor lui Caragiale.


Parteneri:
Şcoala cu clasele I-VIII nr. 117
Şcoala cu clasele I-VIII nr. 168
Fundaţia Metropolis
Radar de media

Ora 10:00

Intrarea liberă


 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă

  • Niciun fisier.