Poza1_1

IDEI CU IMPACT

IDEI CU IMPACT
INFORMAŢII UTILE

SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE

Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

5 decembrie - 5 decembrie 2012
SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE    |    Workshop

 

IDEI CU IMPACT
Științele Politice, o luptă cu morile de vânt?Vino MIERCURI - 5 DECEMBRIE, ORA 17:00, la Biblioteca Metropolitană, la cea de a II-a ediție a Workshopului de carieră, Idei cu Impact. Vei avea ocazia să vorbești personal cu Daniel Gheorghe (specialist în comerț internațional al Ambasadei Turciei), Georgia Gontz (partener și digitalist la Colorbitor) și Octavian Lixeanu (Project manager la CGS Romania).

Fii primul și rezervă-ți un loc. Înscrierile se fac în limita celor 30 de locuri disponibile, până marți, ora 23:59, prin email la conferințe@asspub.ro, menționând numele complet, facultatea și anul de studiu. Workshopul se va desfășura sub forma unui World Cafe, pe parcursul a două ore.

 

  • Ce te așteaptă? Un cadru de dialog deschis cu foști absolvenți de Științe Politice, din diverse domenii: Diplomație, Publicitate, Corporații.
  • La ce te ajută? Dezvoltare personală și profesională, crearea unui network social, dezbateri și direcții privind noi oportunități de carieră, mentorship.
  • Conectează-te la pagină noastră de facebook și noi te ținem la curent cu ce tot ce este legat de eveniment.


Workshopul de carieră, "Idei cu Impact", reunește într-un cadru de dialog restrâns Alumni și studenți de la Științe Politice pentru a dezbate rolul jucat de acest domeniu în pregătirea și formarea lor pentru o piață a muncii modernă.

Prima ediție a workshopului a avut loc pe 7 Mai în Orange concept store, înscriindu-se în seria atelierelor de lucru din cadrul Congresului Studenţilor din România. Participantii alaturi de speakerii, Dana Marca (diplomat cu specializare în domeniul politicilor de securitate, Ministerul Afacerilor Externe), Corina Murafa (Public and Regulatory Affairs Expert la OMV Petrom), Ciprian Stănescu (coordonator pe programul de leadership din cadrul Institutului Aspen), Oana Barbu (director pe departamentul de HR la « Adevărul Holding ») au abordat tema „Angajabilitatea şi facilitarea accesului tinerilor pe piaţa muncii”.

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților în Științe Politice, Universitatea din București.
 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă

  • Niciun fisier.