Poza1_1

A HAPPY EVENT

A HAPPY EVENT
INFORMAŢII UTILE

Centrul Cultural OCTAVIAN GOGA

052773 Bucureşti Sectorul 5: Strada Gura Lotrului, 9
Telefon: + 4 021 539.65.52; E-mail: ccog@bibliotecametropolitana.ro Staţia GHIDIGENI - Autobuzele: 105, 122, 385, 368 www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

25 mai - 25 mai 2012
Centrul Cultural OCTAVIAN GOGA    |    Întâlnire cu public


A HAPPY EVENT


Vineri, 25 mai a.c., de la ora 9:00, vom viziona împreună cu elevi ai Liceului Teoretic Eugen Lovinescu, filmul de artă A Happy Event (Un eveniment fericit), iar apoi vom discuta pe temele acestuia.

Adaptare a unui roman de succes de Eliette Abecassius, A Happy Event  este o comedie dramatică. Deşi povestea de dragoste se situează la început în centrul filmului, ea se metamorfozează treptat într-o poveste despre maturizare, responsabilitate, altruism.

Ediţia 2012 a proiectului național Cinema-Edu a început în forţă în februarie fiind conceput şi implementat de Asociaţia Culturală Macondo, care are ca scop dezvoltarea proiectelor culturale şi nu numai. O activitate constantă a asociaţiei o reprezintă distribuţia şi exploatarea filmelor de artă prin Noul Cinematograf al Regizorului Român, dar şi organizarea de festivaluri şi cinecluburi.

 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă

  • Niciun fisier.