Poza1_1

CONFESIUNILE UNUI CÂINE

CONFESIUNILE UNUI CÂINE
INFORMAŢII UTILE

SEDIUL CENTRAL

Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro
www.dacoromanica.ro

5 martie - 5 martie 2013
SEDIUL CENTRAL    |    Spectacol de teatruCONFESIUNILE UNUI CÂINE
Marţi, 5 martie 2013, ora 17:00


MANIFEST CANIN ÎN SALA DE LECTURĂ
Proiect educativ în România


Asociaţia Red Panda, Compania de Teatru Replika, ANBPR (Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România), Asociaţia Animal Care – Austria şi TEATRUL LUNI de la Green Hours vă invită la programului educativ pentru copii intitulat "Manifest canin în sala de lectură"

Proiectul cultural-educativ "Manifest canin în sala de lectură" constă în prezentarea, în cadrul bibliotecilor publice partenere din România, a unui spectacol de teatru al cărui scop principal este sensibilizarea, conştientizarea şi responsabilizarea tinerilor în legătură cu problema câinilor fără stăpân. Spectacolul de teatru "Confesiunile unui câine" are ca subiect lecţiile de supravieţuire ale unui căţel, cu o poveste de viaţă care l-a făcut celebru. Mărturisirile personajului nostru sunt făcute cu înţelepciune, umor, ironie, autoironie, cu ceea ce am putea numi "mentalitate canină". Muzica live, coregrafia şi videoproiecţiile aduc un plus de emoţie şi originalitate spectacolului.

Câinii de pe stradă sunt o problemă a întregii comunităţi. Educarea si responsabilizarea tinerilor reprezintă cel mai important pas în schimbarea pe care dorim să o vedem la nivel de societate, pentru un viitor fără animale pe stradă. "Confesiunile unui câine", prima piesa de teatru din România care tratează tema animalelor fără stăpân, abordează într-un mod inedit această problemă a noastră, a tuturor.

"Confesiunile unui câine" este un spectacol pentru cei care au un căţel acasă şi se fericesc. Un spectacol pentru cei care nu au un căţel acasă, dar îşi vor lua unul şi se vor ferici. Un spectacol pentru cei care iubesc animalele, dar şi pentru cei care nu le iubesc... şi le vor iubi (Mihaela Rădescu).

Un spectacol de Ioana Macarie şi Mihaela Rădescu
Distribuţia: Mihaela Rădescu, Mădălina Florescu - pian, Cristian Balaş - vioară, Alina Crăiţa, Emilia Manea, Andrei Gonczi, Toma Albacan şi Bogdan Frunzareanu - video artists
Coregrafia: Ioana Macarie
Dupa romanul "Viaţă de câine" de Peter Mayle

 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă