Poza1_1

CE POŢI FACE CU CUVINTELE? - Clubul de lectură

CE POŢI FACE CU CUVINTELE? - Clubul de lectură
INFORMAŢII UTILE

Filiala NICHITA STĂNESCU

060332 Bucureşti Sector 6: Calea Crângaşi, Nr. 19, Bl. 11B Telefon: + 4 021 539.65.19 E-mail: stanescu@bibmet.ro Metrou – Staţia Crângaşi Tramvai: 41 – Staţia Podul Grant Autobuz: 178 – Staţia Ceahlău www.bibmet.ro | www.digibuc.ro

1 octombrie - 30 iunie 2014
Filiala NICHITA STĂNESCU    |    atelierCE POŢI FACE CU CUVINTELE? - Clubul de lecturăCititul este o activitate educativă extrem de importantă în dezvoltarea copilului, care trebuie implementată în programul lui încă de la vârste mici. Însă nu trebuie ca lectura să fie introdusă cu forţa în programul copilului. Indicat şi constructiv este să se încerce să se cultive pasiunea pentru aceasta activitate şi să îl apropii de lumea cărţilor. Primul pas în a învăţa copilul să citească cu plăcere este să îi captezi atenţia asupra lui şi, cum altfel, decât printr-o metodă distractivă.

La CLUBUL DE LECTURĂ copiii sunt încurajaţi să comunice observaţiile, gândurile, stările sufleteşti în relaţie cu viaţa şi ambianţa socio-culturală. Ne vom distra destul de bine cu personajele din cărţi şi putem râde mai ceva ca la o comedie. Vom afla despre solidaritate, generozitate, optimism, toleranţă dar şi despre aventurile Zânei Benzina şi cum să fim astăzi.... Cool.

Pentru ca apropierea de carte să devină o deprindere zilnică, iar placerea de a citi o necesitate, vino în fiecare zi de JOI la ora 13.00 la Biblioteca NICHITA STĂNESCU!

Clubul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse între 7 şi 11 ani.


În fiecare joi de la ora 13.00

Intrarea liberă

 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă

  • Niciun fisier.