Poza1_1

ECONOSOFIA CONFERENCES

ECONOSOFIA CONFERENCES
INFORMAŢII UTILE

Sediul CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE

Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300,
301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

26 februarie - 26 februarie 2013
Sediul CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE    |    ConferinţăEconosofia Conferences completează seria cu o nouă conferinţă:


Econosofia Conferences, proiect al organizaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei şi Proiecte, va organiza marţi, 26 februarie conferinţa cu tema ”Libertatea economică: stare de spirit sau realitate obiectivă?”, începând cu ora 17:00. Evenimentul se va desfăşura în sala Mircea Eliade din cadrul Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, Sediul Central.

Conferinţa va fi susţinută de Domnul Bogdan Glăvan, membru fondator al Centrului pentru Economie şi Libertate, autor al lucrării ”Împotriva curentului. Însemnări despre criza financiară actuală”,  coautor al cărţii ”Capitalismul. Logica libertăţii”, doctor în economie şi profesor la Universitatea Româno-Americană.

Studenţii interesaţi să participe la conferinţă sunt aşteptaţi să se înscrie pe pagina de facebook Econosofia Conferences până în data de 25 februarie, ora 18:00.

Aceasta este cea de-a doua conferinţă a actualei ediţii, care îşi propune să trateze tema aleasă şi să clarifice subiectul socio-economic pentru cei care suscită interes în acest domeniu.

Ca întotdeauna, participarea este gratuită. Scopul conferinţei este de a încuraja iniţiativa, de a stabili noi perspective şi o gândire critică într-o abordare economică deschisă spre discuţie. Totodată vor fi create condiţii care să ducă la o cunoaştere a problemei, iar în funcţie de cea mai bună întrebare/cel mai bun răspuns acordat, va fi oferit un premiu.

Econosofia Conferences urmăreşte prin seria de conferinţe lunare să faciliteze interacţiunea dintre studenţi şi specialişti de renume din domeniile economic, financiar-bancar şi al pieţelor de capital.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

Persoană de contact:
Tatiana Mocanu
PR Officer
E-mail: tatiana.mocanu@vipromania.ro
Telefon: 0725 740 589

 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă

  • Niciun fisier.