Poza1_1

ACCELERATED PR LA “CHELGATE SCHOOL”!

ACCELERATED PR LA “CHELGATE SCHOOL”!
INFORMAŢII UTILE

SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE

SEDIUL CENTRAL Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

18 octombrie - 29 noiembrie 2012
SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE    |    Şcoala de PR


Accelerate your PR! Cariera ta în comunicare începe și se dezvoltă la Chelgate School!Cursuri intensive în comunicare susținute de profesioniști!Vrei să aplici practic informațiile și cunoștințele acumulate în facultate? Vrei să înveți cum se implementează campaniile de relații publice și se gândesc strategiile de la specialiști din companii și agenții? Sau lucrezi deja în comunicare și ți-ar plăcea să afli secretele meseriei de la oameni experimentați și proactivi? Înscrie-te la Chelgate School și participă la cursuri intensive de comunicare în perioada 18 octombrie – 29 noiembrie 2012.

Atelierele sunt practice, interactive, gratuite și au loc în fiecare joi, între orele 16:00 – 19:00 în incinta Bibliotecii Metropolitane București
, Str. Tache Ionescu, nr. 4.

Printre lectorii care au confirmat participarea la Chelgate School se numără: Dana Dobrescu (Communication Manager Unilever), Ica Rancea (Brand Manager UniCredit Țiriac Bank), Anca Nuță (Head of Identity & Communication Unicredit Țiriac Bank), Patricia Zegreanu (Marketing & Communication Manager Škoda Romania), Andra Samson (Communication freelancer), Petronela Atodiresei (Internal Communication Specialist Mega Image), Ștefan Popescu (Director General Institutul Cultural Român), Ruxandra Predescu (blogger), Mirela Meiță (General Manager Chelgate România), Mirela Mustață (Consultant strategic Chelgate România).

Dacă ești student sau proaspăt absolvent vei învăța alături de directori de comunicare din companii și specialiști din agenții cum să realizezi strategii și să redactezi materiale de relații publice, cum să păstrezi o bună relație cu presa, cum să vorbești în public astfel încât să transmiți mesajele cât mai clar și succint, cum să folosești comunicarea internă pentru a crește motivația angajaților, dar și cum să comunici excelent în online și social media.

Dar poate că deja lucrezi în comunicare. În acest caz, te provocăm să aprofundezi subiecte ca relațiile guvernamentale, comunicarea de criză, networking-ul eficient sau comunicarea corectă cu jurnaliștii.

Participanții care se vor descurca foarte bine pe parcursul atelierelor vor avea ocazia de a efectua un internship în departamentul de comunicare al unei companii sau la Chelgate Public Affairs&Public Relations.

Înscrierile se pot face până la data de 16 octombrie, ora 17 printr-o scrisoare de motivație către Claudia Oprescu la adresa cd @ chelgate.com
. Puteți participa la toate atelierele sau doar la anumite ateliere, în funcție de opțiunea voastră.


Pentru mai multe detalii și înscrieri la seminar: cd@chelgate.com
sau accesați chelgate.ro


Public vizat: Studenți, masteranzi interesați de comunicare și tineri cu maximum 3 ani experiență în PR.

Tip eveniment: Școala de PR alcătuită din ateliere

Preț: intrarea este libera, însă pentru înscriere e nevoie să trimiteți o scrisoare de motivație de maximum o pagină la adresa cd@chelgate.com

Locaţia: Biblioteca Metropolitană București, str. Tache Ionescu, nr 4.

Data: 18 octombrie – 29 noiembrie, în fiecare zi de joi

Durata: 16.00 – 19.30 (durata e diferită în funcție de tema abordată)


 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă