Poza1_1

OMUL ŞI MEDIUL

OMUL ŞI MEDIUL
INFORMAŢII UTILE

Filiala NICOLAE BĂLCESCU

040654 Bucureşti Sector 4: Şos. Giurgiului, Nr. 86 Telefon: + 4 021 539.65.26 E-mail: filiala_nb@bibliotecametropolitana.ro Staţia Progresul: Autobuze: 323 Tramvaie: 4,7, 25 www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

8 iunie - 8 iunie 2012
Filiala NICOLAE BĂLCESCU    |    Întâlnire cu public


NATURA pentru OM este totul:

  • este CASA atât de primitoare;
  • este locul de unde provine HRANA;
  • este INSPIRAŢIE Şi RESPIRAŢIE.

Parteneri: A.E.S.T. şi Şcoala Nr. 119 „Vasile Voiculescu”

Ora: 14:00


Cronică

Vestea primită cu câteva ore înainte de prezentare, că reprezentantul A.E.S.T.-ului nu mai poate ajunge la întîlnirea programată, ne-a determinat să luăm alt partener de discuţii, deoarece am dorit cu tot dinadinsul ca acesta să aibă loc! 
 
Astfel, în timp foarte scurt am apelat la o altă asociaţie care are ca preocupare protecţia mediului. Au răspuns afirmativ de la Asociaţia MaiMultVerde, prin vocea şi prezenţa directorului de comunicare, Anamaria Bogdan. (Din Consilul director al acestei organizaţii face parte şi Dragoş Bucurenci, mai cunoscut, şi Cătălin Ştefănescu, membru Board, realizatorul emisiunii Garantat 100%).
 
Împreună cu noi s-au aflat elevi de clasa a VII-a, însoţiţi de profesorul diriginte, Adriana Sandu, de la Şcoala Nr.119 Vasile Voiculescu.
 
Preocuparea pentru mediu este o dorinţă afirmată de Biblioteca noastră, care doreşte să se implice în diferite campanii de conştientizare a maselor de sănătatea Planetei noastre şi preocuparea pentru protecţia ambientului românesc. 


Accesează galeria foto

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă

  • Niciun fisier.