Poza1_1

CONEXIUNI 2012

CONEXIUNI 2012
INFORMAŢII UTILE

Sediul Central – sala Mircea Eliade

SEDIUL CENTRAL – Sala Mircea Eliade
Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300,
301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

2 aprilie - 2 aprilie 2012
Sediul Central – sala Mircea Eliade    |    WorkshopCONEXIUNI 2012

TechSoup România, împreună cu Microsoft, IT Spark și Fundația IREX-Biblionet, organizează ediția a doua a evenimentului Conexiuni, o serie de workshop-uri în domeniul IT&C destinate societății civile din România. Evenimentul va avea loc în perioada 31 martie – 6 aprilie, în patru orașe: Cluj, București, Timișoara și Iași.

Prin această inițiativă, organizatorii atelierelor de tehnologie propun organizațiilor nonguvernamentale soluții și instrumente din domeniul tehnologic pentru a-și eficientiza munca. Evenimentele Conexiuni 2012 sunt dedicate ONG-urilor de toate dimensiunile care sunt interesate să afle cum pot accesa tehnologia de ultimă generație, oferită în condiții convenabile de către Microsoft și TechSoup România, dar și cum pot utiliza toate aceste instrumente.

IT Spark, comunitate ce organizează în mod curent evenimente online pentru ONG-uri, s-a alăturat și anul acesta inițiativei Conexiuni, prin susținerea fiecărei zi de workshop. Printre temele abordate: utilizarea instrumentelor Microsoft pentru o comunicare eficientă, bune practici pentru asigurarea securității online și cloud computing pentru ONG-uri.

Microsoft România susține și în acest an workshop-urile Conexiuni, facilitând desfășurarea evenimentelor și un cadru deschis de interacțiune între reprezentanții ONG-urilor și experți IT.

Un nou partener al Conexiuni în 2012 este Fundația IREX. Prin Programul Biblionet, Fundația IREX și partenerii implicați au dotat până în prezent cu tehnologie 1500 de biblioteci publice din toata țara, majoritatea din mediul rural. În bibliotecile modernizate au loc cursuri de inițiere în tehnologie și se desfășoară proiecte în parteneriat cu organizații nonguvernamentale din domenii diverse. Prin deschiderea față de activitățile sociale, biblioteca publică se poziționează ca un factor de coagulare în comunitate și își propune să devină o interfață prietenoasă între tehnologie și utilizatori.


Cu fiecare ediție Conexiuni, TechSoup România vine în sprijinul societății civile pentru a răspunde cerințelor de tehnologie concrete pe care le au organizațiile nonguvernamentale
 

Partener: Biblioteca Metropolitană Bucureşti


Accesează galeria foto
 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă