Poza1_1

Internship în cadrul ASAGRI şi Geopolitics.ro

Internship în cadrul ASAGRI şi Geopolitics.ro
INFORMAŢII UTILE

Sediul Central – Sala Mircea Eliade

Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

16 februarie - 16 februarie 2012
Sediul Central – Sala Mircea Eliade    |    Conferinţă

Intership în cadrul ASAGRI şi Geopolitics.ro


Joi, 16 februarie 2012, tinerii studenţi sau proaspăt absolvenţi pot afla totul despre oportunităţile de internship oferite de Asociatia ASAGRI şi portalul GEOPOLITICS.ro, în cadrul unei conferinţe de informare organizate la Biblioteca Metropolitană Bucureşti.

Asociaţia ASAGRI şi portalul GEOPOLITICS.ro caută tineri pasionaţi de relaţii internaţionale, geopolitică şi diplomaţie pentru a se alătura echipei. Internshipurile oferite ocupă o gamă largă de atribuţii, de la organizarea evenimentelor şi implementarea proiectelor pe care ASAGRI le va organiza de-a lungul anului 2012 şi până la redactarea de articole şi analize pentru portalul GEOPOLITICS.ro.

Internshipul le oferă studenţilor şi tinerilor proaspăt absolvenţi şansa de a realiza proiecte, de a organiza evenimente, de a colabora la implementarea activităţilor curente ale asociaţiei şi de a redacta analize pentru portalul naţional GEOPOLITICS.ro, fără a avea nevoie de experienţă anterioară. Nu contează nici domeniul de studiu, singurul lucru important fiind pasiunea pentru domeniul relaţiilor internaţionale şi disponibilitatea de a învăţa.

Perioada de internship este între 3 şi 6 luni, cu posibilitate de prelungire. Stagiul nu este remunerat, beneficiile stagiului de practică fiind acumularea de experienţă şi posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniul relaţiilor internaţionale, precum şi posibilitatea de a deveni membru al Asociaţiei ASAGRI.

În cadrul acestei întâlniri toţi participanţii vor avea ocazia de a pune întrebări membrilor asociaţiei şi vor afla mai multe despre activităţile în care se pot implica.

Pentru a vă rezerva locul în sală, vă rugăm să trimiteţi un email de confirmare a prezenţei la office@geopolitics.ro sau office@amid.org.ro, precizând "Internship ASAGRI".


Ora: 17:30
 

RSS
a+ a-

Linkuri utile

Descarcă

  • Niciun fisier.