Poza1_1

Webinar, o videoconferinţă despre creativitate

Webinar, o videoconferinţă despre creativitate
INFORMAŢII UTILE

Sediul CENTRAL – Sala AUDITORIUM

SEDIUL CENTRAL – Sala Auditorium
Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300, 301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană www.bibmet.ro www.digibuc.ro

16 ianuarie - 16 ianuarie 2014
Sediul CENTRAL – Sala AUDITORIUM    |    Webinar

PRIME România anunţă desfăşurarea celei de-a treia ediţii a evenimentului Webinar: “Creativity in the Digital Era”, care va avea loc pe 16 ianuarie, începând cu orele 19:00, la Biblioteca Metropolitană, în Sala Auditorium (Strada Tache Ionescu, nr. 4, zona Piaţa Amzei).
Prin intermediul Skype vom lua legătura cu Perry Fair, Preşedinte şi Director de Creaţie la JWT Atlanta, Dallas şi Houston, care va vorbi despre creaţia publicitară în era digitală. Pentru a facilita interacţiunea dintre public şi invitatul de peste ocean la videoconferinţă va participa în calitate de moderator Monica Rădulescu, Digital Stretegic Planner la Cohn & Jansen JWT.
Advertising-ul digital este un domeniu vast şi complex, aflat într-o continuă schimbare. Pentru a progresa în acest domeniu, ai nevoie atât de pregătire cât şi de creativitate. Abordarea acestui subiect de către Perry Fair, Preşedinte şi Director de Creaţie al JWT Atlanta, Dallas şi Houston, reprezintă pentru participanţii o oportunitate de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele din sfera publicităţii digitale, întrucât vor putea prelua informaţii utile de la un specialist care se bucură de recunoaştere internaţională. Conferinţa îşi propune tratarea următoarelor subiecte: importanţa storytelling-ului în era digitală, vizualurile în era digitală, creativitatea în advertising-ul digital, advertising interactiv, viralitatea în advertisingul digital, însoţite de execuţii şi studii de caz premiate la Cannes Lions, Clios, Ciclope International Awards, London International Awards, D&AD, One Show şi Effie Award.
După formularea concluziilor aferente, videoconferinţa se va încheia cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri.
Pentru a participa la eveniment, trebuie să trimiteţi un email cu numele, facultatea la care studiaţi, anul de studiu şi numărul de telefon la adresa webinar@primeromania.ro, până la data de 15 ianuarie, ora 23:59. Numărul locurilor este limitat.

Pentru că ne propunem ca Webinarul să devină un punct de referinţă pentru tinerii studenţi şi pentru a sărbători trei ani de videoconferinţe cu specialişti de talie internaţională precum Wilcox şi Grunig,  începând cu această ediţie evenimentul are o nouă identitate vizuală.
Webinar: “ Creativity in the Digital Era” este susţinut de partenerii: Tipro Printing, Cofetaria Tottis şi de partenerii media: IQads, StartUb, EdWeb, Ambition, PR România, ABC Antreprenori, PR Wave, Webcultura, Gen90, BuzzCamp, TVCity, Studenţie.ro şi Student din provincie.
Despre PRIME România
PRIME România este singura asociaţie studenţească de relaţii publice şi comunicare din ţară. Experienţa PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită şi 16 ani de evenimente pentru studenţii pasionaţi de comunicare.
PRIME este o organizaţie prezentă în mai multe ţări europene printre care: România, Slovenia, Italia şi Spania.
Asociaţia studenţească PRIME România are sediul central în Bucureşti şi două filiale naţionale în Braşov şi Iaşi.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:  

Ştefan Craiciu
Events Manager
stefan.craiciu@primeromania.ro  
0761.120.012

RSS
a+ a-

Linkuri utile

  • Niciun link util.

Descarcă