Poza1_1

IT’S ALL ABOUT TIMING!

IT’S ALL ABOUT TIMING!
INFORMAŢII UTILE

SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE

Sectorul 1: Str. Tache Ionescu, 4
010354 BUCURESTI - 22
Tel. / fax 04 021 316.83.00
Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuze: 126, 131, 133, 168, 226, 300,
301, 331, 368, 381, 781 - Staţia Piaţa Romană
Troleibuze: 79, 86 – Staţia Piaţa Romană
www.bibliotecametropolitana.ro www.dacoromanica.ro

5 noiembrie - 19 noiembrie 2012
SEDIUL CENTRAL – Sala MIRCEA ELIADE    |    Workshop

 

IT’S ALL ABOUT TIMING!Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER) îţi lansează o nouă provocare. Aplică până pe data de 2 noiembrie, ora 23:59, la ASER Invest 2012, un proiect de tradiţie al organizației.

Acesta își propune să creeze o conexiune directă între studenții pasionați de domeniul piețelor de capital cu mediul bursier, în cadrul unor activități practice. Participanții vor avea ocazia să tranzacționeze online și să dezbată teme de interes în cadrul workshop-urilor și a celorlalte etape ale proiectului.

Prima etapă a proiectului va consta în 6 workshop-uri cu temele: „Impactul factorilor macroeconomici asupra evoluțiilor bursiere”, „Relația Investitor – broker”, ”Market making și market taking”, „Instrumente financiare - constituirea unui portofoliu”, „Strategie investițională”, „Stock picking și implementarea deciziei de investiție” având printre facilitatori pe Mihai Muresian (Director Tranzacționare Intercapital Invest), Andrei Perianu (Citibank) și Radu Profeanu (Tradeville).
În cadrul acestor workshop-uri dorim ca participanții să-ți dezvolte abilitățile hard necesare unei viitoare cariere în domeniul bursier.

A doua etapă a proiectului denumită ”Sesiuni de învățare” înglobează 3 activități: studiu de caz, sesiune de mese rotunde (cu tema „Riscurile asociate activității pe bursă” având ca invitați pe Niels Schnecker, Valentin Cismaru, Valentin Saramet) și prezentarea portofoliilor de tranzacționare unde participanții își vor prezenta tranzacțiile efectuate, primind cu toții feedback de la Adrian Mitroi.

Concomitent cu a doua etapă se va desfășura o competiție între participanții proiectului ASER Invest, care vor tranzacționa online timp de o săptămână cu ajutorul unei platforme de la Tradeville, motivați fiind de premiul oferit căștigătorului: internship timp de 3 luni la Tradeville.

Mai multe detalii legate de proiectul ASER Invest, precum şi informaţii despre modul de desfăşurare al acestuia puteţi afla accesând site-ul proiectului.


Despre ASER Bucureşti – aici.
Asociaţia Studenţilor Economişti din România este un ONG înfiinţat acum 15 ani, care doreşte să dea posibilitatea studenţilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult. Investim în educaţie, în creativitate, în studenţii care vor mai mult de la facultate, care sunt într-o continuă căutare de inovaţie, în viitorii oameni de succes.


Contact:
Ovidiu Condurache, Project Manager
ovidiu.condurache@aser.ro